Home » groene laserpen

 

 

500mW draagbare groene laser

Hoog vermogen 500mW draagbare laserpen heeft de mensen die behoefte hebben aan een zeer krachtige laser voltooien voldaan. Het is de sterkste kracht u het gebruik van vliegtuigen aluminium legering materiaal, laboratoriumexperimenten, met behulp van vertrouwelijke nemen en zorgen voor een heldere punten, zoals de gezondheidszorg.

Snel overzicht
Hoog vermogen 500mW draagbare groene laser heeft de mensen die behoefte hebben aan een zeer krachtige laser voltooien voldaan. Het is de sterkste kracht u het gebruik van vliegtuigen aluminium legering materiaal, laboratoriumexperimenten, met behulp van vertrouwelijke nemen en zorgen voor een heldere punten, zoals de gezondheidszorg.

Al deze functies en meer maken de BlueFire een complete, krachtige en veelzijdige 10000mw laser pointer essentieel collectie van elke fan van deze wereld.
Niet aanbevolen voor gebruik thuis zonder bescherming, is het zeer gevaarlijk. Alleen voor professioneel gebruik

Een model van een rode laser pointer RedClassic beschreven in rode gebied van het TorLaser. Zeer, power goede tijden of die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis (presentatie, klasse, ...). Discreet licht, ideaal om mee te nemen in een zak shirt met een pen.

De meest krachtige rode laser pointer RedMagic TorLaser in het rode gebied. Het biedt een indrukwekkend vermogen van de laser 650㎚ draagbare rode ~. Is 300mW, met de nadruk zijn enorme macht die een volledige visuele voorstelling kan branden voor gebruik en experimenteren buitenzwembad met verschillende concentraties van de warmte kan verschillende soorten grote afstanden en materialen verbranden . Een manier om meer dan een kleine ballon uitbarsting bereiken

laserpen groene worden op grote schaal gebruikt in vele gebieden van de samenleving zou kunnen gebruiken om genoeg sparen om gemakkelijk worden erkend als een stuk speelgoed voor kinderen een keer. Wanneer de energie van de korte golflengte van de laser pointer is hoog, omdat het zeer korte tijd kan leiden tot een permanente vermindering van gezichtsvermogen zelfs indien het moet worden opgemerkt dat het gebruik van het groene licht van een hoge energie laser pointer. Bij gebruik van de laser pointer moet niet direct op de ogen of het gezicht zorg en reflecties op muren of glas te voorkomen, en als je meer dan 10 seconden kan schade aan het netvlies veroorzaken te nemen, de ogen knipperen of het draaien van het gezicht dergelijke verdedigingen zijn niet goed ontwikkeld Voor Aangekondigd  die mogelijke beschadiging gemakkelijker kan zijn. Schade aan het netvlies is bepaald volgens de grootte van de temperatuur kunnen problemen in het netvlies en de dosis licht bij leerlingen een laser pointer in het donker nog groter gevaar dan fel, dat extra zorg nodig.

http://www.activism.com/en_US/petition/groene-laser-10mw-500mw-5000mw/65386